Blog

0 Yorum

Hosting Nedir?

Hosting, web sitelerinin internet üzerinde barındırılmasını sağlayan bir hizmettir. Bir web sitesi, internet kullanıcılarına erişebilmeleri için bir web sunucusunda barındırılmalıdır. Hosting hizmeti sağlayıcıları, web sitelerinin barındırılmasını, yönetimini ve güncellenmesini sağlarlar. Bu hizmetler genellikle ücretli olarak sunulur ve ölçeklendirilebilir, yedekli ve yönetilen hizmetler de içerebilir.

Okumaya devam et "
0 Yorum

Windows 11 ile ilgili nasıl yapılır içeriklerine blog bölümümüzde devam ediyoruz. Sırada ki en çok sorulan sorulardan birisi 11’de başlat menüsü sola alma işlemi nasıl yapılacak? Pratik bir şekilde bu sorunuzu cevaplayalım.

Okumaya devam et "

0 Yorum

Gün geldi çattı ve Microsoft artık Windows 10’dan Windows 11’e yükseltme aracını yayınladı. Ben dair birçok arkadaşım Windows 11’e yükselttik ve şimdi özelliklerini tek tek inceliyoruz. Başlat çubuğu tamamen değiştiği için artık burada sağ tıklayınca görev yöneticisi gözükmüyor. Peki Windows 11’de görev yöneticicisi nasıl açılacak ? Şimdi sizlere dört farklı yöntem anlatacağım.

Okumaya devam et "